Emily Pedersen suser mod toppen i Thailand efter kanonrunde

The ANNIKA driven by Gainbridge at Pelican - Round Three Foto: Mike Ehrmann/Ritzau Scanpix

Emily Pedersen er delt nummer tre i LPGA Tour-turneringen Honda LPGA Thailand før sidste runde.

Topniveauet i dansk kvindegolf er meget højt.

Det demonstrerede Emily Pedersen endnu en gang lørdag, da hun leverede en kanonrunde i LPGA Tour-turneringen Honda LPGA Thailand og spillede sig op på tredjepladsen.

27-årige Pedersen lavede godt nok en bogey på andet hul, men derudover leverede hun otte birdies i løbet af en runde uden andre noteringer over par.

Scoren på syv slag under banens par var lørdagens bedste i feltet.

Pedersen susede forbi mange konkurrenter og deler før søndagens fjerde og sidste runde tredjepladsen med to spillere fra Sydkorea med en samlet score på 12 slag under par.

Trioen har ét slag op til svenske Madelene Sagström på andenpladsen og fire slag op til den førende spiller, hjemmebanehelten Patty Tavatanakit.

Tavatanakit vandt for blot en uge siden Saudi Ladies International, der er en af de største turneringer på Ladies European Tour.

Pedersen blev nummer seks i Saudi Ladies International. Stryger hun helt til tops søndag, vil hun være den blot anden danske vinder af en turnering på LPGA Tour eller herrernes PGA Tour.

Den første var Nanna Koerstz Madsen, som i 2022 vandt netop Honda LPGA Thailand.

Koerstz Madsen er også i feltet i denne uge og havde ligeledes en glimrende lørdag. Hun ligger på en delt 21.-plads med en samlet score på otte slag under par.