Eriksen-oplæg og Ronaldo-mål sørger for sejr til United

Chisinau
Europa League - Group E - Sheriff Tiraspol v Manchester United Foto: Peter Cziborra/Ritzau Scanpix

Manchester United vandt over Sheriff Tiraspol i Europa League. Christian Eriksen assisterede til 1-0-målet.

Manchester United kom torsdag aften tilbage på vinderkurs i Europa League med en 2-0-sejr ude over Sheriff Tiraspol.

Danske Christian Eriksen spillede en god kamp og stod for assisten til det første United-mål.

Christian Eriksen spillede bolden ind til Jadon Sancho, som efter et par lækre berøringer scorede til 1-0 efter 17 minutter.

Fem minutter før pausen fordoblede United-angriberen Cristiano Ronaldo føringen med en scoring på straffespark.

Det var Ronaldos første mål i denne sæson, og det var samtidig portugiserens første mål i Europa League nogensinde.

Flere mål blev der ikke scoret i kampen i Moldova.