FC København pligtsejrer i underholdende kamp i Vejle

Vejle
Superliga: Vejle Boldklub - FC København Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC København havde problemer i Nørreskoven, men mesterholdet fik en 3-2-sejr med sig hjem.

Det var ikke helt uden problemer, da FC København lørdag slog Vejle med 3-2 i anden runde af Superligaen.

FCK dikterede ellers opgøret fra start, og gæsterne kom også planmæssigt fra start, men det fik ikke Vejle til at kaste håndklædet i ringen.

Hjemmeholdet havde nemlig også gode momenter, hvor oprykkerne etablerede sig på banens sidste tredjedel. FCK kom som forventet også i front med 1-0, men Vejle kæmpede sig tilbage i flere omgange.

Der var dog klasseforskel, når FCK skruede op for tempoet i pasningsspillet. Alligevel var det et straffespark i midten af anden halvleg, der skulle til, før københavnerne fik sikret sejren.

Vejle er dermed stadig uden point efter to runder, mens FCK har maksimum seks point på kontoen.

FCK var i toptændte fra start, og der stod FCK på det hele i kampens indledning. Jacob Neestrups tropper bankede flere gange på, og et mål lå i luften.

Føringsmålet kom efter 19 minutters spil.

Først blev målet ellers annulleret for offside, men et VAR-gennemsyn viste, at Jordan Larsson ikke var offside. Den svenske angriber åbnede dermed ballet i Nørreskoven.

Den føring holdt dog ikke længe, da Vejle-anfører Raúl Albentosa fire minutter senere headede hjemmeholdet tilbage i kampen efter et hjørnespark.

Udligningen gav Vejle ny tro på tingene, men FCK skruede op for tempoet og kvaliteten, og Roony Bardghji bragte gæsterne foran med 2-1 ti minutter før pausen.

Vejle kæmpede sig dog endnu en gang tilbage fem minutter inde i anden halvleg, hvor FCK's Dennis Vavro sendte bolden i eget net.

FCK jagtede efterfølgende føringsmålet, og efter 68 minutters spil sendte Diogo Goncalves gæsterne i front fra 11-meterpletten. Herefter var kampbilledet lidt rodet. Vejle pressede på, men FCK holdt stand og vandt 3-2.