FC Nordsjælland og AGF deler point i kedelig nulløsning

Farum
Superliga: FC Nordsjælland - AGF Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Underholdning var der ikke meget af, da FC Nordsjælland spillede 0-0 hjemme mod AGF i Superligaen.

Det endte uden mål, da FC Nordsjælland og AGF tørnede sammen i søndagens tidlige kamp i Superligaen.

0-0-kampen i Farum bød kun sporadisk på god fodbold, og der var for få glimt af klasse hos begge mandskaber.

Skarpheden manglede generelt hos flere af de offensive profiler på begge hold.

FCN-backen Martin Frese fik dog bolden i mål ti minutter inde i første halvleg, men det blev korrekt annulleret for offside i opspillet.

AGF havde den største chance i slutningen af første halvleg.

AGF-angriberen Tobias Bech forsøgte sig på et frispark, og det blev kun akkurat verfet på overliggeren af FCN-keeperen Carljohan Eriksson, der igen vikarierede for skadede Andreas Hansen.

Returbolden nåede AGF's midtbanespiller Nicolai Poulsen først frem til, og han kastede sig og fik heroisk headet mod mål, men den blev clearet af FCN-stopperen Kian Hansen.

FCN-angriberen Marcus Ingvartsen udgik med en skade ti minutter før pausen.

I anden halvleg havde AGF's kantspiller Gift Links et godt skudforsøg, men bolden strøg lige forbi FCN-buret.

I den anden ende blev AGF-keeperen Jesper Hansen, der har en fortid i FCN, sat på prøve ved flere lejligheder.

Jesper Hansen tog sig sikkert af forsøgene fra FCN-spillerne Daniel Svensson og indskiftede Andreas Schelderup.

Frese havde også en kvalificeret afslutning, men igen agerede Jesper Hansen redningsmand.

Pointdelingen rykkede ikke meget for hverken FCN eller AGF, der stadig er nummer fem og seks i tabellen.

FCN har 26 point efter 16 kampe, mens AGF, der nu er ubesejret i de seneste seks ligakampe, har et point færre.

FC København, som lørdag tabte 1-2 ude til Viborg FF, topper rækken med 33 point.