FCK spadserer forbi miniput efter god anden halvleg

Superliga: FC København - Randers FC Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Bruno's Magpies fra Gibraltar var foran i Parken, men i anden halvleg kørte danskerne over gæsterne.

Efter en første halvleg præget af manglende skarphed satte FC København tingene på plads i anden halvleg af returopgøret mod Bruno's Magpies i anden kvalifikationsrunde af Conference League.

Fire scoringer efter pausen sørgede for, at FCK endte med en sikker sejr på 5-1. Samlet avancerer holdet med 8-1 til tredje runde.

For københavnerne bliver næste hurdle på vejen mod en plads i ligaspillet to opgør mod tjekkiske Banik Ostrava. De afvikles 8. og 15. august.

Trods et spilovertag som når Manchester City møder Sheffield United, var det et FCK-hold, som ikke ramte niveauet i første halvleg.

For mange afslutninger ramte ikke kassen, og i defensiven var der små usikkerheder. En af dem udnyttede Olatunde Bayode til overraskende at bringe gæsterne i front efter godt et kvarters spil.

Dominansen i boldbesiddelse tog blot til efter scoringen. Egentlig sad man kun og ventede på, det skulle lykkes danskerne at udligne. Klasseforskellen var for stor til, at spænding om det samlede resultat ville blive et tema.

Der skulle dog et straffespark til, før FCK fik neutraliseret føringen til holdet fra Gibraltar. Kevin Diks sørgede for det fra 11 meter.

Efter pausen var det ikke kun i forhold til boldbesiddelse, at der kun var ét hold på banen.

Spillerne fra den lille klub på Gibraltar havde ikke mere i tanken, og FCK satte tingene på plads i de sidste 45 minutter.

Unge Victor Froholdt sikrede føringen, Orri Oskarsson satte to bolde i kassen, mens 17-årige Oliver Højer bød ind med sit første officielle mål for FCK.