FCK vinder sikkert over Hvidovre efter lynkasse

Superliga: FC København - Hvidovre IF Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Et lynhurtigt mål efter 15 sekunder satte gang i FC København, der vandt 4-0 over Hvidovres oprykkere.

En lynkasse satte gang i FC København, der med en 4-0-sejr i Parken over Hvidovre udbyggede føringen i Superligaen, mens Hvidovre fortsat er uden sejr i sæsonen.

Oprykkerne fra Hvidovre forsøgte at presse FCK højt på banen, og det blev straffet efter blot 15 sekunder, hvor midtbanespilleren Lukas Lerager sendte bolden i nettet.

FCK havde i det hele taget ingen problemer med at spille sig ud af det pres, Hvidovre forsøgte at lægge fra første fløjt.

Hvidovre blev overmatchet på samtlige parametre, og gæsterne skal i det hele taget være glade for, at det ikke endte med et større nederlag.

Angriberen Orri Oskarssons dybdeløb skabte gang på gang problemer for Hvidovre, der slet ikke kunne følge med den hurtige islænding, der også fik sendt bolden i kassen til allersidst.

Lukas Lerager spillede en brandkamp, hvor han kom i vejen for utallige Hvidovre-angreb og samtidig lavede både mål og assist.

Første halvleg startede for fuld udblæsning, for der var ikke gået mere end 15 sekunder, før FCK havde sendt bolden i nettet.

En flot aflevering i dybden til Lukas Lerager, der overlegent chippede bolden over Hvidovre-målmand Filip Djukic.

FCK-festen fortsatte 11 minutter inde i kampen, hvor bolden igen lå i Hvidovre-målet. Et flot mål af Viktor Claesson, der sendte et forlænget hjørnespark i mål.

I anden halvleg var FCK også i fuld kontrol, og sejren kom aldrig i fare.

Der var chancer til mange FCK-scoringer, men som i første halvleg blev det til to mål til hjemmeholdet.

Målet til 3-0 blev scoret af Roony Bardghji, der fik lagt bolden flot til rette af Rasmus Falk.

Orri Oskarsson scorede kampens sidste mål, efter han opsnappede en ripost efter et Jordan Larsson-skud.

Sejren betyder, at FCK nu er fire point foran Silkeborg og Brøndby, der begge skal i aktion søndag. Silkeborg møder OB, mens Brøndby står overfor FC Nordsjælland.