Fejl af teenagedebutant koster dyrt for AaB i Randers

Randers
Superliga: Randers FC - AaB Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Den kun 17-årige målmand Theo Sander fik en mareridtsdebut, da AaB søndag tabte 0-1 til ubesejrede Randers FC.

Randers FC har ikke tabt i de første syv runder af Superligaen og har desuden vundet de seneste fire kampe i streg.

Det står klart, efter at holdet søndag vandt 1-0 over AaB hjemme på Cepheus Park Randers.

En gedigen målmandsfejl efter kun få minutter af den 17-årige debutant Theo Sander i AaB-målet gjorde udslaget, idet han i sin debut kostede kampens enlige scoring, som Randers-angriber Filip Bundgaard satte ind.

Trods chokstarten var det AaB, der sad på det meste af spillet i kampen, og nordjyderne kunne nemt være kommet på scoringstavlen i løbet af kampen.

Kronjyderne satte sig omvendt hårdt igennem i duellerne for at bevare føringen og forsøgte ofte at spille på omstillinger.

Med sejren kravler Randers op på førstepladsen i Superligaen med 15 point, mens AaB fortsat roder rundt nær bunden med kun fem point.

Hjemmeholdet fik den bedst tænkelige start på kampen med en nem scoring efter kun tre minutter.

18-årige Filip Bundgaard pressede Theo Sander aggressivt ved et udspark, og han kunne efterfølgende blokere bolden i mål, eftersom AaB-målmanden var alt for lang tid om at sparke bolden væk.

Nordjyderne viste efterfølgende god energi i boldomgang og presspil. Midtbanespiller Iver Fossum var tæt på at udligne efter en halv times spil, da han tordnede en nedfaldsbold på overliggeren fra kanten af feltet.

Kort efter pausen havde Randers-angriber Stephen Odey en monsterchance på et hovedstød, men denne gang stod Theo Sander godt placeret i målet, og han fik afværget scoringen med en flot redning.

Et kvarter efter var et langskud fra AaB-anfører Lucas Andersen lige ved at gå igennem benene på Randers-målmand Patrik Carlgren. Svenskeren fik dog styr på bolden, inden den trillede ind over stregen.

Mod slutningen bølgede spillet frem og tilbage, men trods flere store chancer i begge ender blev tilskuerne ikke vidne til flere mål.