Fransk målmaskine nedlægger GOG for anden gang på en uge

Odense
CL herrehåndboold: GOG - Paris Saint-Germain Handball Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

GOG's Morten Olsen blev topscorer med 12 mål, men det var ikke nok til point mod Paris Saint-Germain.

For anden gang på en uge måtte GOG's håndboldherrer gå fra banen med et nederlag efter et møde med Paris Saint-Germain i Champions League.

Det franske storhold var i målhumør, og GOG formåede ikke at dæmme op for de stærke gæster, som onsdag aften tog hjem med en sejr på 40-35.

De to nederlag i træk sætter GOG i en sværere position i gruppen, men der er stadig gode muligheder for en plads i knockoutkampene.

Efter otte kampe har det fynske mandskab skrabet syv point sammen, mens PSG med danskerne Henrik Toft og Jannick Green på holdet er på førstepladsen med 14 point.

Både Toft og Green kæmper for en plads i den danske VM-trup og er indtil videre på landstræner Nikolaj Jacobsens bruttoliste, som snart skal skæres til.

Green viste klassen for en uge siden i det omvendte opgør i den franske hovedstad, og han var også godt spillende i første halvleg, hvor flere af GOG-skytterne havde det svært mod ham.

Det var dog i flere tilfælde den svenske EM-guldvinder Andreas Palicka, som med redninger på straffekast forhindrede de danske mestre i at følge med.

GOG havde ikke mange modsvar, når PSG's angreb i den anden ende kom buldrende.

Stregkæmpen Kamil Syprzak scorede mål på samlebånd i første halvleg, og så gjorde det ikke så meget for gæsterne, at stjernen Luka Karabatic sad ude med en skade.

GOG gik til pause med et hul på tre mål, der skulle lukkes.

Det lykkedes ikke for det danske mandskab, selv om særligt Morten Olsen gjorde en ihærdig indsats for at følge trop.

Den tidligere landsholdsplaymaker var hjemmeholdets og kampens mest scorende spiller med 12 mål, men han kunne ikke gøre det alene.

GOG fik færten af point ved stillingen 23-24, hvor fynboerne havde muligheden for at udligne. Det lykkedes dog ikke, og i stedet begyndte de franske stjerner igen at stikke af.