Frederik Andersen er ude af NHL-slutspil efter vild periode

NHL: Stanley Cup Playoffs-New York Rangers at Carolina Hurricanes Foto: James Guillory/Ritzau Scanpix

New York Rangers vendte 1-3 til 5-3 i tredje periode, da holdet eliminerede Frederik Andersen og Carolina.

Frederik Andersen og Carolina Hurricanes havde natten til fredag dansk tid kurs mod en 3-3-udligning i kampe i sin serie mod New York Rangers i NHL's slutspil.

Men i en vild tredje periode vendte hjemmeholdet 1-3 til en 5-3-sejr og sikrede sig dermed adgang til finalen i sin Conference, hvilket reelt svarer til semifinalerne i dysten om Stanley Cup-trofæet.

New Yorks pointkonge, Chris Kreider, tog fat og fandt tre gange vej forbi Andersen på ti minutter. Især 3-3-målet, som blev prikket ind af Kreider ved den ene stolpe, ærgrer den 34-årige dansker.

- Det gør helt sikkert ondt. Man ønskede ikke at give dem håb. Jeg troede, jeg havde styr på den, men jeg var ikke i stand til at få min handske på.

- Det var en fejl, og timingen var skidt. Vi kom ikke tilbage denne gang, siger Andersen til nhl.com.

Det sidste mål blev sat ind uden Andersen i målet, da Carolina satsede alt og lod målet stå tomt i Madison Square Garden.