Fynboer nedlægger bronzevinderne i ligapremieren

Herlev
Metalligaen: Herlev Eagles - Odense Bulldogs Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Odense Bulldogs slog bronzevinderen Herlev Eagles med 5-3 på udebane i sæsonens første kamp i ishockeyligaen.

Den nye sæson i landets bedste ishockeyrække blev fredag aften skudt i gang med en fynsk sejr.

På udebane vandt Odense Bulldogs med 5-3 over Herlev Eagles.

Dermed fik fynboerne en smule revanche, efter at de to hold stod overfor hinanden i sidste sæsons kvartfinaler.

Dengang trak Herlev Eagles sig sejrrigt ud af duellen, og sjællænderne endte senere med at vinde bronze.

Holdet fra Storkøbenhavn fik også en lovende start i fredagens sæsonåbner med en 1-0-føring efter mindre end tre minutter.

Odense fik fem minutter senere udlignet til 1-1, men hjemmeholdets Nicklas Heinero sørgede for, at Herlev førte 2-1 efter første periode.

Gæsterne kom stærkt ud til anden periode, og med to hurtige scoringer fra Joakim Thelin og Gunars Skvorcovs bragte Odense sig foran med 3-2.

Føringen blev i tredje periode udbygget til 4-2 og 5-2 med mål fra Jonas Bjerrum og Nicolai Weichel, inden værternes Alexander Lindqvist-Hansen fik reduceret til slutresultatet 3-5.

Senere fredag aften tager Herning Blue Fox imod Sønderjyske, mens Rungsted Seier Capital får besøg af Rødovre Mighty Bulls.