GOG fortsætter Champions League-succes mod Montpellier

Herreligaen, håndbold: SønderjyskE - GOG Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mens GOG har det svært i ligaen, kører det fremragende i Champions League, hvor Montpellier blev slået.

GOG halter i den hjemlige liga, men viser derimod stærk form på den europæiske scene i Champions League.

Onsdag aften gik det ud over franske Montpellier, der på Fyn blev slået med 32-27.

Det var en tiltrængt succesoplevelse for GOG, der kom til kampen med tre nederlag på stribe i bagagen.

Efter en svær første halvleg satte GOG sagerne på plads med et forrygende udlæg på anden halvleg.

Med sejren er GOG på otte point for fem kampe i gruppe B. Kun Barcelona har gjort det bedre med sine ti point efter onsdagens sejr ude over Celje.

GOG havde en o.k. åbning på kampen, ikke mindst fordi Emil Madsen startede veloplagt, men det franske hold spillede sig snart ind i kampen.

Montpellier kom foran 8-5 og førte i resten af første halvleg, som sluttede 18-16 til udeholdet.

Fynboerne kom meget bedre ud til anden halvleg og bragte sig foran ved 20-19 ved svenske Anton Lindskog.

GOG udnyttede momentum og vekslede 21-20 til 26-21, før Montpellier igen kom lidt bedre med og reducerede til 24-27.

Men derfra kontrollerede GOG en komfortabel sejr hjem.

Emil Madsen var en stor oplevelse igennem hele kampen og blev topscorer med ti mål.