GOG nedlægger KIF Koldings håndboldherrer med besvær

Kolding
Herrehåndbold: GOG - Bjerringbro-Silkeborg. Første ligakamp i den nye sæson. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

KIF Kolding var foran med tre mål i anden halvleg, men GOG endte med at vinde søndagens håndboldkamp.

Det duftede længe af en overraskelse i den bedste danske håndboldrække, men KIF Kolding kunne ikke holde en føring og endte med at tabe 26-30 til GOG.

KIF Koldings Bjarke Christensen bragte hjemmeholdet foran 21-18 ti minutter inde i anden halvleg, men GOG var bedst i slutfasen, hvor tingene blev sat på plads.

Fynboerne fik kontakt ved 21-21, og Emil Madsen gjorde det til 23-21 med den femte GOG-scoring i træk.

KIF Kolding kom op og fik kontakt en sidste gang ved 23-23 et kvarter før tid ved Sander Øverjordet, inden udeholdet trak fra og afgjorde kampen.

Med sejren er GOG på andenpladsen med 16 point efter 9 kampe. Aalborg topper rækken med 17 point.

KIF Kolding er nummer tre i tabellen med 12 point efter en overraskende god sæsonstart.

Kampens topscorer blev Simon Pytlick fra GOG med otte mål. Hjemmeholdets fløjspiller Bjarke Christensen lavede syv mål i kampen.

Tidligere søndag vandt Ribe-Esbjerg med 35-28 hjemme over HC Midtjylland. Ribe-Esbjerg har ti point på en syvendeplads, mens HC Midtjylland stadig er uden point på sidstepladsen.