GOG sejrer over rivalerne fra BSH i ligaens premiere

Gudme
Herrehåndbold: Aalborg Håndbold - GOG Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

BSH var foran midtvejs i anden halvleg ude mod GOG, der dog endte med at vinde premierekampen med 30-27.

Håndboldherrerne fra GOG vandt tirsdag aften 30-27 hjemme over Bjerringbro-Silkeborg (BSH) i premierekampen i den bedste danske række.

GOG-træner Kasper Christensen var lettet over den gode start på sæsonen.

- Vi kom med gnist, og vi fik skabt en synergi mellem fansene og vores hold, der er ret nyt, siger GOG-træneren til TV 2 Sport.

Det blev generelt en tæt kamp hele vejen igennem, hvor ingen af holdene var i stand til at trække fra.

I første halvleg var GOG foran med to mål en håndfuld gange, men BSH sørgede konstant for at holde spændingen intakt.

BSH-playmakeren Rasmus Lauge, der brugte sommeren på at vinde OL-guld med Danmark, reducerede til pausestillingen 13-14.

I anden halvleg smed GOG en føring på 18-16, og pludselig var det BSH, der var foran med 20-18.

Flere udvisningsminutter blev kostbare for det fynske hjemmebanehold, og det udnyttede BSH til fulde i den periode.

BSH-spilleren Mads Lenbroch skabte kontakt ved at score til 18-18 på et straffekast. Lauge scorede til 19-18, inden en velspillende Nikolaj Læsø gjorde det til 20-18.

- Vi fik en dum start på anden halvleg. Vi var ikke det klogeste hold i de ti minutter, og vi fik nogle dumme udvisninger. Vi skal kigge ind ad og ikke få så mange udvisninger, siger Kasper Christensen om den periode.

GOG fik dog noget ro på spillet igen og undgik helt at få flere udvisninger i det sidste lidt over kvarter af kampen.

Det hjalp også GOG, at stregspilleren Henrik Jakobsen fik gang i en mindre målstime. Han nåede op på syv mål og blev hjemmeholdets topscorer.

For BSH scorede Læsø otte gange og blev kampens topscorer, men det var ikke nok til point i premieren i Gudme foran de 1723 tilskuere.