Harder tager engelsk guld i afskedskamp for Chelsea

FBL-ENG-WSL-WOMEN-CHELSEA-READING Foto: Justin Tallis/Ritzau Scanpix

Pernille Harder var med til at sikre Chelsea det fjerde engelske mesterskab i træk, da Reading blev slået 3-0.

Fodboldstjernen Pernille Harder fik den noget nær perfekte afsked med Chelsea, der lørdag vandt det engelske mesterskab for fjerde gang i træk.

I danskerens afskedskamp vandt Chelsea med 3-0 på udebane over Reading.

Harder startede på banen for gæsterne, der bragte sig i front efter små 20 minutter på en scoring fra Samantha Kerr.

Før pausen øgede norske Guro Reiten til 2-0, og så virkede det nærmest utænkeligt, at Reading skulle kæmpe sig tilbage. Samantha Kerr scorede kort før tid kampens sidste mål.

Reading, der havde Sanne Troelsgaard på bænken frem til slutfasen, havde ellers nok at spille for i bunden, da en sejr potentielt kunne have afværget den nedrykning, der lørdag blev en realitet.

Med 20 minutter tilbage af kampen blev Harder pillet ud for Chelsea.

Efter tre år i Chelsea drager den 30-årige danske offensivspiller videre i karrieren. Det er dog uvist, hvor den danske landsholdsspiller fortsætter.

Hendes næste opgave bliver med det danske landshold, der denne sommer deltager ved VM i Australien og New Zealand.