Herlev fortsætter stabil slingrekurs på isen

Herlev
Metal Ligaen: Herlev Eagles - Aalborg Pirates Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Herlev skiftevis taber og vinder. Mandag aften fortsatte sæsonmønsteret hjemme mod Odense.

Sejr i den ene kamp, nederlag i den næste. Herlev Eagles zigzagger sig videre gennem grundspillet i den bedste ishockeyrække, Metal Ligaen.

Sidste uges sejr over Rødovre blev - naturligvis - fulgt op af et nederlag på egen is til Odense Bulldogs.

1-4 tabte forstadskøbenhavnerne, der nu er noteret for fem sejre og fem nederlag og fastholder placeringen som nummer syv ud af ni hold.

De knap 500 tilskuere anede formentlig, hvor det bar hen allerede efter tre minutter, da fynboerne bragte sig foran ved Kristian Jensen.

Joseph Jonsson skabte ganske vist kortvarigt balance i anden periode, da han udlignede efter Matthias Asperups smarte tværaflevering.

Men godt halvvejs i kampen blev hjemmeholdet reelt slået knockout af et Odense-dobbeltslag.

Først gjorde Kristian Jensen det til 2-1 med sin anden scoring, og minuttet senere profiterede Otto Nieminen af manglende konsekvens i Herlev-defensiven til at øge føringen.

Det kom hjemmeholdet aldrig tilbage fra. Og mens man desperat forsøgte at reducere, kunne Odenses Markus Jensen afslutte målscoringen 11 sekunder før tid.

Sejren var formentlig ganske tiltrængt for fynboerne, der efter en fin sæsonstart havde tabt tre ud af sine fire seneste kampe. De tre point bringer træner Paul Thompsons tropper op på fjerdepladsen i tabellen.