Ikast vinder overlegent i København og har maksimumpoint

CL kvindehåndbold: Ikast Handbold - Vipers Kristiansand Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Efter fem kampe står Ikast Håndbold med det maksimale udbytte. Tirsdag vandt holdet stensikkert i København.

Der var kun to point til forskel på København Håndbold og Ikast Håndbold før tirsdagens møde, men på banen virkede distancen væsentligt større.

Gæsterne fra Ikast havde allerede lukket kampen mod slutningen af første halvleg og var ikke i nærheden af at sætte deres føring over styr.

Den stensikre sejr på 41-30 betyder, at sidste sæsons semifinalist fortsat har maksimumpoint i kvindernes liga efter fem kampe og indtager førstepladsen.

Københavnerne, der ellers har fået en fornuftig start på sæsonen, er på sjettepladsen med seks point.

Værterne formåede at følge med i ti minutter af tirsdagens møde, men Ikast viste sig hurtigt som det bedste hold.

Ikast vandt de fleste af duellerne og havde nemt ved at spadsere gennem det københavnske forsvar.

Særligt Ingvild Bakkerud var et mareridt for København, og hun scorede stort set efter behag.

Nordmanden endte som suveræn topscorer med 11 kasser.

Med fire minutter til pause scorede Marketa Jerabkova til 19-10, og så kunne kun et mirakuløst comeback forhindre Ikast i at tage sejren.

Det kom aldrig.

Udeholdet begik stort set ingen fejl og var hele vejen foran med mindst otte mål i den overlegne sejr.