Kriseramte Rødovre laver stort comeback efter chokstart

Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - SønderjyskE Ishockey Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

Rødovre var bagud med 0-3 allerede efter fem minutter, men vandt alligevel over Sønderjyske i Metal Ligaen.

Rødovre Mighty Bulls gennemgår en svær tid både sportsligt og økonomisk, men mandag aften kom en opmuntring på isen.

Her hentede holdet en hjemmesejr på 6-5 over Sønderjyske og brød dermed en stime på tre nederlag i træk.

Der var ellers ikke meget, der i begyndelsen indikerede, at Rødovre ville få en god aften.

4 minutter og 29 sekunder var spillet, da Sønderjyske bragte sig foran med 3-0. Med det måltempo i alle 60 minutter ville Sønderjyske vinde med 40-0, men sådan gik det selvsagt ikke.

Rødovre spillede sig hurtigt ind i kampen og havde halvvejs i første periode reduceret til 2-3.

Kort inde i anden periode blev det 3-3, og Rødovre kom også foran 4-3 i perioden.

Sønderjyske svarede tilbage til 4-4, men Rødovre kom så på 5-4, før udeholdet igen udlignede.

Det trak op til forlænget spilletid, men seks sekunder før udløbet på tredje periode blev den finske angriber Frank Gymer helten med sejrsmålet til 6-5.

Rødovre ligger trods sejren stadig nummer otte i Metal Ligaen, mens Sønderjyske er på syvendepladsen. De har henholdsvis 13 og 18 point for 12 kampe.

Uden for isen har Rødovre i denne måned været tæt på at gå konkurs, men den er på den korte bane blevet afværget via salg af folkeaktier.