Lars Eller hjælper Capitals til sejr i målrigt comeback

NHL: Los Angeles Kings at Washington Capitals Foto: Geoff Burke/Ritzau Scanpix

Med fire mål i en enkelt periode slog Washington Capitals Los Angeles Kings 4-3. Eller spillede en hovedrolle.

Det var et vildt comeback, publikum i Capital One Arena i Washington D.C. var vidne til, da Washington Capitals tog imod Los Angeles Kings i NHL natten til søndag dansk tid.

Første periode endte uden mål, og efter anden periode stod der 2-0 til Los Angeles Kings.

Men i løbet af cirka 11 minutter i tredje periode scorede hjemmeholdet intet mindre end fire mål, og Capitals endte med at slå gæsterne fra den amerikanske vestkyst 4-3.

Det var danske Lars Eller, der knap ni minutter inde i tredje periode bragte sit hold foran for første gang i kampen, da han gjorde det til 3-2 på et oplæg af Dmitri Orlov og John Carlson.

Eller formåede at placere pucken i nettet over målmand Jonathan Quicks venstre skulder efter en pasning fra Orlov.

Sejrsmålet til 4-3 stod svenskeren Marcus Johansson for med 5 minutter og 25 sekunder tilbage af tredje periode. Også her havde Dmitri Orlov en finger med i spillet.

De andre to Capitals-mål stod Nic Dowd og John Carlson for. På 59 sekunder gjorde de det til henholdsvis 1-2 og 2-2.

Målmand for Washington Capitals Darcy Kuemper stod for 22 redninger i kampen.