Lars Eller scorer i stort Washington-comeback på isen

NHL: Vancouver Canucks at Washington Capitals Foto: Geoff Burke/Ritzau Scanpix

Der måtte hårdt arbejde til i tredje periode for, at Capitals med Lars Eller kunne få sæsonsejr nummer to.

Flere danskere har markeret sig natten til tirsdag i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Det gælder blandt andre Lars Eller, der scorede, da Washington Capitals besejrede Vancouver Canucks 6-4.

Ellers mål kom i begyndelsen af anden periode, hvor han bragte Capitals på 2-1.

Danskermålet var dog kun et lille skridt på vejen mod sejren, som krævede en del mere arbejde.

Capitals indkasserede nemlig tre mål i anden periode, som endte 4-2 til Vancouver Canucks.

Derfor skulle der et comeback til i tredje periode for at sikre Capitals-sejren.

Det sørgede Dylan Strome, John Carlson, Conor Sheary og Alex Ovechkin for at levere, da de stod bag periodens fire scoringer, som førte til slutresultatet 6-4.

Særligt Alex Ovechkin spillede en stor rolle, da han stod for to mål og to assister i kampen.

Dermed er Capitals nu oppe på to sejre i sæsonens første fire kampe.

Imens havde danske Nikolaj Ehlers mindre held, da Winnepeg Jets tabte 1-4 til Dallas Stars.

Danskeren kunne dog notere sig for en assist. Winnipeg har nu én sejr og ét nederlag i sæsonen.