Lars Ellers klub sikrer slutspilsplads med overtidssejr

San Jose
NHL: Colorado Avalanche at San Jose Sharks Foto: Neville E. Guard/Ritzau Scanpix

Lars Eller og Colorado Avalanche, der er forsvarende NHL-mester, er klar til sæsonens slutspil.

Lars Eller og Colorado Avalanche er klar til sæsonens NHL-slutspil. Det står klart efter overtidssejren mod San Jose Sharks tidlig onsdag morgen dansk tid.

Colorado Avalanche, der vandt Stanley Cup-trofæet i sidste sæson, vandt udekampen med 4-3, efter at Nathan MacKinnon havde scoret sejrsmålet i forlængelsen.

Med de to point for sejren avancerede Colorado til fjerdepladsen i Western Conference.

Nu kan Ellers hold gå efter at positionere sig bedst muligt til slutspillet. Holdet kan stadig nå at spille sig helt til tops i Western Conference, men samtidig er der blot fire point ned til syvendepladsen.

I kampen mod San Jose Sharks kom holdet flyvende ud over isen fra start og bragte sig foran med 2-0 allerede efter seks minutter.

San Jose reducerede til 1-2, men Nathan MacKinnon sørgede for 3-1 inden tredje periode.

Her svarede San Jose tilbage og sendte ham ud i overtid. Her blev Nathan MacKinnon helten, da han scorede sit andet mål i kampen.

Lars Eller skiftede til Colorado Avalanche for lidt mere end en måned siden og var altså ikke med til at vinde Stanley Cup sidste år.

Det prøvede han derimod med Washington Capitals i 2018.