Lindstrøm scorer elegant i Frankfurts første sejr

Bremen
Werder Bremen - Eintracht Frankfurt Foto: Carmen Jaspersen/Ritzau Scanpix

Eintracht Frankfurt fik sin første sejr i Bundesligaen mod Werder Bremen. Jesper Lindstrøm kom på tavlen.

Den tidligere Brøndby-spiller Jesper Lindstrøm markerede sig søndag aften med et flot mål i Eintracht Frankfurts sejr på 4-3 ude mod Werder Bremen.

Lindstrøm sørgede med fem minutter til pause for at sparke gæsterne på 3-2 efter en særdeles begivenhedsrig start på kampen, hvor begge hold havde haft føringen.

Landsholdsspilleren modtog en stikning i dybden på en hurtig Frankfurt-omstilling og vippede den overlegent forbi Werder Bremens målmand Jirí Pavlenka.

Sidste sæsons vindere af Europa League scorede også en enkelt gang i anden halvleg og tog tre point med hjem på trods af Werder Bremens reducering i tillægstiden.

Det var første gang i sæsonen af fire mulige, at det lykkedes Frankfurt at vinde en kamp i Bundesligaen.

Holdet ligger placeret midt i ligaen på 11.-pladsen med fem point - samme antal som Werder Bremen, der er en plads længere oppe.

Hos hjemmeholdet var Jens Stage med i de første 65 minutter, og det samme var Lindstrøms holdkammerat fra Brøndby-tiden Anthony Jung, der scorede forgæves for værterne efter et kvarter.