Mæhle scorer forgæves i målrigt nederlag til Werder Bremen

VfL Wolfsburg - Werder Bremen Foto: Swen Pf''rtner/Ritzau Scanpix

Werder stak af fra Wolfsburg i anden halveg, og selv ikke et flot Mæhle-indhop kunne ændre kampens udfald.

Wolfsburg kan bare ikke vinde på hjemmebane i denne sæson, og søndag aften var det Werder Bremen, der videreførte den kedelige stime for hjemmeholdet ved at slå Wolfsburg med 4-2 i Bundesligaen.

Selv om danske Joakim Mæhle leverede et flot indhop for værterne med en scoring, var det ikke nok til at skaffe Wolfsburg point.

I sæsonens første fire hjemmekampe har Wolfsburg tabt tre og spillet en uafgjort.

Werder kravler op som nummer otte i Bundesligaen, mens Wolfsburg ligger nummer 13 med tre point ned til nedrykningsstregen.

Wolfsburg kom eller bedst fra start i kampen. Werders målmand kom skævt ud til et hjørnespark, og efter en mindre omgang flipperspil på stregen skovlede portugisiske Tiago Tomas bolden over målstregen med hælen.

Kort før pausen bragte gæsterne balance i regnskabet, da Mitchell Weiser flugtede bolden ind højt i målet efter et formidabelt indlæg fra Marvin Ducksch.

I anden halvleg tippede gæsterne regnskabet fuldstændig.

Kort efter pausen scorede Werders Felix Agu på en ripost, som akkurat sneg sig under Kamil Grabara i målet.

Selv om Wolfsburg skabte fine chancer, blev ondt være for hjemmeholdet, da Marvin Ducksch og Marco Grull scorede til henholdsvis 3-1 og 4-1 midt i anden halvleg.

Mellem de to scoringer blev Wolfsburgs indskiftede Patrick Wimmer præsenteret for et direkte rødt kort på grund af en stempling efter bare tre minutter på banen. Og så var kampen afgjort.

Efter 78 minutter kom Joakim Mæhle på banen i stedet for Jonas Wind, og i samme minut reducerede den danske back.

Danske Jens Stage var ikke i kamptruppen for gæsterne søndag aften.

I søndagens tidlige kamp i Bundesligaen fik danske Robert Skov sin officielle debut for Union Berlin, da hovedstadsklubben besejrede oprykkeren Holstein Kiel med 2-0 på udebane.

Skov blev skiftet ind til kampens sidste ti minutter. Sejren bringer klubben, der har danske Bo Svensson som cheftræner, op på en aktuel femteplads i Bundesligaen.