Mikael Uhre scorer hattrick og sikrer sejr til Philadelphia

Chester
MLS: Toronto FC at Philadelphia Union Foto: Kyle Ross/Ritzau Scanpix

Den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre scorede hele tre mål i Philadelphia Unions sejr over Toronto FC.

Den danske fodboldspiller Mikael Uhre blev matchvinder, da han sikrede Philadelphia Union en sejr på 4-2 over Toronto FC i Major League Soccer (MLS).

Den tidligere Brøndby-angriber scorede således et hattrick på en regnfuld lørdag aften i Chester i Pennsylvania.

Torontos forsvarsspiller Lukas MacNaughton åbnede målfesten med et selvmål efter et kvarters spilletid.

Få minutter senere gjorde Mikael Uhre det til 2-0 efter et langt VAR-gennemsyn, og i det 43. minut brød han fri bag Torontos forsvar og scorede til 3-0.

Godt ti minutter inde i anden halvleg fuldendte han sit hattrick, da han modtog en perfekt aflevering inde i feltet og prikkede bolden forbi Sean Johnson i målet til en 4-0-føring.

Toronto FC formåede at reducere først til 1-4 med cirka en halv time igen og dernæst til 2-4 to minutter inde i tillægstiden.

Mikael Uhre har nu scoret fem mål for Philadelphia Union i denne sæson. Holdet ligger på syvendepladsen i den ene af to MLS-divisioner, Eastern Conference, med 11 point efter ni kampe.

Philadelphia Union er forsvarende mestre i Eastern Conference.

Danskeren scorede 13 mål for sit hold i sidste sæson.

I januar sidste år skiftede den daværende superligatopscorer fra Brøndby IF til Philadelphia Union, hvor hans kontrakt løber frem til udgangen af 2024.

Angriberen kom til Brøndby i 2018 fra Sønderjyske og nåede at spille 123 kampe for vestegnsklubben med 48 mål til følge.