Mikkel Damsgaard debuterer i Brentfords pokalsejr

Colchester
Colchester United v Brentford Carabao Cup Foto: Mark D Fuller/Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaard fik 65 minutter i Brentfords 2-0-sejr over Colchester. Mads Bech Sørensen scorede i kampen.

Den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard har spillet sin første kamp for den engelske klub Brentford efter skiftet fra Sampdoria tidligere i august.

Tirsdag aften startede han inde og fik 65 minutter på banen, da Brentford vandt 2-0 ude over Colchester fra den fjerdebedste række i Liga Cuppen.

Med sejren er Thomas Franks mandskab klar til 16.-delsfinalerne i den mindste af de to engelske pokalturneringer.

Damsgaard var placeret som et kreativt element i Brentfords offensiv. I holdets firebackkæde var tre af spillerne fra Danmark. Mads Roerslev tog sig af højre back, mens midterforsvaret bestod af Mathias "Zanka" Jørgensen og Mads Bech Sørensen.

Sidstnævnte endte med at lukke kampen i tillægstiden, da han gjorde det til 2-0 efter et hjørnespark. I første halvleg havde Keane Lewis-Potter åbnet målscoringen.