Nordsjælland misser førsteplads efter pointdeling i Randers

Randers
Superliga: Randers FC - FC Nordsjælland Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Efter en tam første halvleg scorede begge hold efter pausen, da Randers og Nordsjælland mandag spillede 1-1.

I en dårligt spillet kamp forpassede FC Nordsjælland muligheden for at kravle tilbage på førstepladsen, da holdet mandag måtte nøjes med 1-1 på udebane mod Randers FC i 25.runde af Superligaen.

Særligt første halvleg lignede ikke en vigtig kamp i mesterskabsspillet og bød på mange fejlafleveringer, friskpark og andre spilstop.

Efter pausen var der mere tænding på, og begge hold fik scoret. FCN pressede på efter et sejrsmål, men Randers forsvarede godt og hev det ene point hjem.

Randers er stadig ubesejrede under cheftræner Rasmus Bertelsen, mens FCN kun har taget én sejr i mesterskabsspillet.

Med pointdelingen bliver FCN hængende på andenpladsen med 47 point, mens FC København på førstepladsen har 48 point. Randers har 37 point på femtepladsen, hvor der er tre point op til Viborg på tredjepladsen.

Begge mandskaber havde svært ved at skabe chancer i kampens begyndelse.

Gæsterne forsøgte at kombinere sig gennem Randers-defensiven, som stod kompakt og lukkede af i bagrummet.

FCN var klart mest boldbesiddende, men problemerne med at komme frem til chancer fortsatte.

Gæsterne kom tændte ud efter pausen, og kantspilleren Ernest Nuamah var tæt på at score kort efter.

Randers trak herefter tempoet ud af kampen og kom også frem til et par chancer.

Efter 73 minutter blev hjemmefansene sendt i ekstase, da den indskiftede kantspiller Jakob Ankersen sparkede bolden i mål til 1-0.

Jublen varede dog kun tre minutter, indtil FCN-indskifteren Emiliano Marcondes flot lobbede bolden i mål og udlignede til 1-1.