Nottingham Forest fejrer nytår med point mod Chelsea

London
Premier League - Nottingham Forest v Chelsea Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Oprykkerne fra Nottingham Forest kæmpede sig til et enkelt point hjemme mod Chelsea i Premier League.

Chelsea havde håbet på at tage sin anden sejr i træk i Premier League, da holdet nytårsdag gæstede oprykkerne fra Nottingham Forest.

Men sådan skulle det ikke gå. Opgøret på City Ground i Nottingham endte lidt overraskende 1-1.

Pointdelingen efterlader Chelsea på en ottendeplads mellem hold som Fulham og Brighton i tabellen. Den ambitiøse London-klub har høstet 25 point efter 16 kampe.

Chelsea havde inden nytår vundet hjemme over Bournemouth, og det var en tiltrængt sejr, da det inden julepausen var blevet til tre nederlag i træk for Graham Potters kriseramte tropper.

Efter 16 minutter bragte Chelsea sig foran 1-0 på et mål af angriberen Raheem Sterling.

Den engelske landsholdsspiller stod klar i feltet, efter at en Forest-spiller med hælen havde sendt bolden op på egen overligger.

Den smalle føring holdt til pausen, og det lugtede på det tidspunkt af en favoritsejr til Chelsea.

Men i anden halvleg kom Nottingham Forest ud med en langt bedre attitude og indstilling end Chelsea.

Første store advarsel kom hjemmeholdets Morgan Gibbs-White med, da han hamrede bolden på undersiden af overliggeren.

Efter 63 minutter lykkedes det Nottingham Forest at få udlignet, og det var backen Serge Aurier, der stod for målet til 1-1.

Efter et hjørnespark havnede bolden hos Aurier, som tæmmede den med brystet og i næste bevægelse bankede den i nettet til stor jubel for hjemmeholdet.

Ti minutter senere reagerede Graham Potter ved at lave en tredobbelt indskiftning, og det hjalp på Chelseas spil og energi. Men ikke på resultatet.

Nottingham Forest forsvarede sig heroisk i de sidste 20 minutter og hentede et vigtigt point i holdets bestræbelser på at komme ud af nedrykningsfare.

Lige nu har oprykkerne 14 point efter 17 kampe under nedrykningsstregen.