Nye offensivprofiler straffer Viborg og sender Randers til tops

Randers
Superliga: Randers FC-Viborg FF Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Florian Danho, Norman Campbell og Mohamed Toure scorede deres første superligamål i 3-1-sejren over Viborg.

Randers FC viste søndag, at holdet kan blive en yderst ubehagelig modstander for hold med høje bagkæder, der ikke er helt afstemte.

Tre af holdets sommertilgange i offensiven lynede således efter omstillinger i en 3-1-sejr over Viborg FF på hjemmebane.

Florian Danho og Norman Campbell var på pletten i første halvleg, inden indskiftede Mohamed Toure scorede til slutresultatet i anden halvleg.

Med sejren topper Randers foreløbigt Superligaen med maksimum seks point. Viborg har et point efter sine to første kampe.

Efter en jævn og lige indledning tog Viborg kontrol med bolden og kampen, og det passede tydeligvis Randers ganske fint.

Kronjydernes trup har i løbet af sommeren fået tilgang af nye, hurtige folk i offensiven, og de blev sat fremragende i scene i kontraspillet et par gange i første halvleg.

Med norske Simen Nordli som arkitekt blev angriberen Florian Danho efter knap en halv time sendt af sted på kanten af offside i højre side, og efter et par træk ind i banen lynede franskmanden til 1-0 fra en halvspids vinkel.

Viborg-anfører Jeppe Grønning udlignede til 1-1 efter en hjørnesparkskombination fem minutter før pausen, men gæsterne blottede sig kort efter igen defensivt.

Nordli slog bolden dybt til den jamaicanske raket Norman Campbell, der afsluttede resolut og som Danho scorede sit første mål i ligaen i en situation, hvor Viborg-keeper Lucas Lund ikke så alt for overbevisende ud.

Efter en rodet indledning på anden halvleg pressede viborgenserne på efter et par offensive indskiftninger, og den store angriber Anosike Ementa kom meget tæt på en udligning, men stolpen reddede hjemmeholdet.

I stedet blev det 3-1 efter 75 minutter, da indskiftede Tammy Bany sendte bolden dybt til australske Mohamed Toure, som bidrog til festen med en kølig afslutning i duel med Lucas Lund.

Randers er om en uge på besøg hos FC København. Viborg gæster Silkeborg.