Odense forlænger vildt Herning-kompleks efter straffeslag

Metal Ligaen: Rungsted Seier Capital - Herning Blue Fox Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Efter torsdagens nederlag i straffeslagskonkurrence har Odense ikke slået Herning i de seneste 17 møder.

Odense Bulldogs kan bare ikke slå Herning Blue Fox. Efter torsdagens knebne nederlag er det 18. indbyrdes møder siden, at Odense senest vandt.

Førerholdet i Metal Ligaen, Herning Blue Fox, hentede således en hjemmesejr over fynboerne, men det holdt hårdt.

Først efter straffeslagskonkurrence kunne midtjyderne fejre sejren, der kastede to point af sig til stillingen.

Odense førte henholdsvis 1-0 og 2-1 efter de første to perioder, men i den sidste periode tvang Herning kampen ud i forlængelse, men heller ikke her faldt en afgørelse.

Odense misbrugte alle sine tre forsøg i straffeslagskonkurrencen, og canadieren Phil Marinaccio blev helten, da han scorede på Hernings andet forsøg.

Dermed kom Herning på 61 point for 31 kampe. Aalborg Pirates kunne have nærmet sig Herning, men tabte hjemme med 1-2 til Frederikshavn White Hawks, og aalborgenserne bliver på 57 point for 29 opgør.

Det var frederikshavnernes fjerde sejr i træk, men holdet ligger dog stadig blot nummer syv med 40 point for 29 kampe.

Nummer tre, Sønderjyske, tabte for tredje kamp i træk, da hjemmekampen mod Esbjerg Energy sluttede 1-3.

I rundens rent sjællandske opgør vandt Herlev Eagles over Rungsted Seier Capital med 3-2 efter forlænget spilletid.