Oprykker vender 0-2 til 3-2-triumf mod duksen Vejle

Vejle
3F Superliga kampen mellem Vejle og Viborg på Vejle Stadion søndag den 19. september 2021 Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Vejle var foran 2-0, men tabte 2-3 til den formstærke oprykker Hillerød på hjemmebane.

Duksen Vejle smed søndag point på hjemmebane mod den formstærke oprykker Hillerød.

2-0 førte østjyderne, men Hillerød kom tilbage og hentede 3-2 i en underholdende kamp, hvor Vejles græker Dimitrios Emmanouilidis både scorede og blev udvist.

Hillerøds Jonathan Witt blev matchvinder i overtiden.

Vejle har trods nederlaget stadig et fornuftigt forspring til nærmeste forfølger. Hvidovre, der lørdag tabte 0-1 til Helsingør, er fire point efter.

Med i toppen er også Næstved efter en storsejr søndag. Trods fraværet af ligatopscorer Mileta Rajovic gennemtævede oprykkeren på hjemmebane bundholdet Fredericia med 5-0.

Næstved har på tredjepladsen ligesom Hvidovre 30 point.

Hillerød havde efter en skidt sæsonstart hentet 13 af 18 point i sine seneste seks kampe inden besøget i Vejle, og spillemæssigt var Christian Lønstrups tropper også godt med i første halvleg.

Men Vejle var skarpest og gik til pause med 1-0 på tavlen, efter at Dimitrios Emmanouilidis trak ind i banen og huggede bolden flot i mål efter 20 minutters spil.

Efter 65 minutter øgede tyske Richard Sukuta-Pasu stensikkert til 2-0 på et straffespark, og Vejle var på kurs mod tre sikre point.

Men efter 71 minutter kom Hillerød tilbage, da Mathias Kisum reducerede på et direkte frispark midt for mål.

Kort efter fik Emmanouilidis sit andet gule kort og efterlod Vejle i undertal, hvilket Hillerød udnyttede efter 78 minutter, da Frederik Christensen satte foden på et indlæg.

Hillerød var flere gange tæt på et sejrsmål, men først i overtiden kom forløsningen, da Jonathan Witt scorede efter et hjørnespark og blev den store helt for gæsterne.

Hillerød kravler med sejren op på ottendepladsen i 1. division med 20 point.