Pernille Harder laver hattrick i Chelsea-målfest

London
Women''s Champions League - Group A - Chelsea v Vllaznia Foto: Paul Childs/Ritzau Scanpix

Pernille Harder bidrog med tre mål, da Chelsea smadrede Vllaznia fra Albanien med 8-0 i Champions League.

Der var målfest i London, da Chelsea onsdag mødte Vllaznia fra Albanien i kvindernes Champions League.

Pernille Harder var en stor del af festlighederne, der endte med en sejr på 8-0 til Chelsea. Den danske profil scorede således tre gange.

Harders fornemme præstation blev dog overskygget en smule af Sam Kerr, der lavede fire mål. Katerina Svitkova kom også på måltavlen.

Efter to scoringer af Sam Kerr slog Pernille Harder til for første gang kort før pausen ved at gøre det til 3-0.

Den opskrift gentog sig i anden halvleg. Efter to mål mere af Kerr scorede Harder til 6-0. Så kom Katerina Svitkova til fadet, inden Pernille Harder lukkede festen med et par minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Sejren var Chelseas anden i lige så mange kampe i gruppe A. Den er Real Madrid og Paris Saint-Germain også en del af.

De spillede 0-0 onsdag. Caroline Møller og Sofie Svava sad på bænken fra start for Real Madrid. Svava blev skiftet ind med et kvarter tilbage.