Randers-angribere tanker selvtillid i 10-0-sejr på Fyn

Pokalfodbold: B 1913 - Randers FC Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Både Florian Danho og Stephen Odey lavede hattrick, da Randers FC bankede B1913 10-0.

Campus Road i Odense lagde engang græs til store og vigtige kampe i dansk topfodbold, men sådan er det ikke længere.

B1913 hører til i Danmarksserien, og her kan man nu lægge alle sine kræfter efter en gedigen lussing i pokalen onsdag.

10-0 vandt Randers FC fra Superligaen i opvisningsstil, og især holdets offensivspillere tankede selvtillid.

Efter 16 målløse optrædener lynede Stephen Odey således tre gange - til 1-0, 2-0 og 5-0 - og viste dermed, at han trods alt stadig kender vejen til netmaskerne.

Også kronjydernes nye angriber Florian Danho lavede hattrick i en første halvleg, som gæsterne vandt 6-0. Det kom efter en periode, hvor Danho har været ude med først karantæne og siden en skade.

Især 4-0-kassen var dog en ren foræring af hjemmeholdets keeper, der lod en simpel aflevering glide under sin fod, så Danho var alene var med bolden og et helt tomt mål.

Mohamed Toure, der afløste Danho i pausen, øgede til 7-0 på et straffespark, inden unge Abdul Sulemana efter en soloaktion gjorde det til 8-0, og André Rømer med et sjældent hovedstødsmål kom på tavlen til 9-0.

Den indskiftede debutant Max Albæk Andersen lukkede til 10-0 i et opgør, hvor fynboerne spillede i en time i undertal, efter at hjemmeholdets Mohammed Iddriss fik marchordre efter to alt for voldsomme frispark ved stillingen 4-0.

Også Sønderjyske tankede onsdag selvtillid og spillede sig videre til tredje runde i pokalen. 7-0 vandt Thomas Nørgaards tropper hos Solrød FC, klubbens største sejr nogensinde i pokalen, i en kamp med syv forskellige målscorere.

7-0 blev også resultatet af AaB's besøg hos Morud/Veflinge fra Fynsserien efter blandt andet to mål af Nicklas Helenius.

Viborg FF tog som det fjerde af fire hold fra Superligaen også en billet videre onsdag. På papiret var AC Horsens fra 1. division på udebane en tæt dyst, men Jakob Poulsens udvalgte vandt 4-0.

Offensivspilleren Serginho strålede med et mål og en assist, og det er sjette kamp i træk, at portugiseren er i oplæggerens rolle for viborgenserne.

Fredericia, Esbjerg og HB Køge fra 1. division spillede sig ligeledes videre efter favoritsejre over lavere rangerede mandskaber.