Randers kobler sig på midterfeltet med smal gevinst

Randers
Superliga: Randers FC - AaB Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

I en ellers tam affære blev Simen Nordlis flotte frisparksmål i første halvleg forskellen på Randers og AaB.

Sæsonens tredje sejr var ikke smuk, men den var stadig tre vigtige point værd for Randers FC, da AaB blev slået med 1-0 søndag.

Sejren sender Randers op på 11 point og op i det midterfelt i Superligaen, hvor Brøndby og FC Nordsjælland er placeret med samme pointtal. AaB forbliver på seks point.

Kronjyderne havde en lille overvægt i boldbesiddelse, men det var AaB, som kom frem til de fleste chancer i første halvleg. Nordjyderne havde dog svært ved at ramme kassen, og chancerne blev sjældent meget store.

Randers havde omvendt svært ved at skabe de helt store chancer, og som det ofte er tilfældet, skulle der en dødbold til for at få gang i scoringen. Den dødbold tilfaldt hjemmeholdet.

Seks minutter før pausen fik Randers frispark et par meter uden for feltet. Simen Nordli fik chancen, og den udnyttede han på flot vis.

Den 24-årige nordmand er dermed oppe på tre mål efter syv kampe. I seneste sæson nåede han fem mål i 26 Superliga-kampe.

Målet var et lyspunkt i en kamp, som ellers ikke bød på ret meget flot fodbold. Det tekniske niveau på begge hold lod en del tilbage at ønske, og det gav en rodet affære langt hen ad vejen.

Som anden halvleg skred frem, var gæsterne tvunget til at satse mere. Det gav Randers gode forudsætninger for kontrastød, men det kneb med at spille chancerne store.

AaB forsøgte at lægge et pres i kampens slutfase, men kvaliteten var der ikke til at fremtvinge en udligning.