Randers snupper point mod FCK trods tidligt rødt kort

Superliga: FC København - Randers FC Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

FCK var en mand i overtal i store dele af kampen mod Randers, men måtte nøjes med 1-1 i Parken.

Det blev langt hen ad vejen lige ved og næsten for FC København i søndagens hjemmekamp mod Randers FC i Superligaen.

Hjemmeholdet var en mand i overtal i store dele af kampen og sad tungt på spillet, men måtte alligevel nøjes med 1-1.

Det uafgjorte resultat betyder, at de to mandskaber topper tabellen med syv point efter tre kampe.

Med stadig 11 mand på banen fik Randers en drømmestart på kampen og kom foran.

Forsvarsspilleren Oliver Olsen kom godt med frem på højrekanten og smækkede bolden ind i det lille felt til Frederik Lauenborg, der scorede sit blot tredje superligamål i karrieren.

Hjemmeholdet lod sig ikke slå ud af den tidlige Randers-føring og fik bolden i nettet efter et kvarter.

Rodrigo Huescas' tordenhug blev imidlertid annulleret for offside.

Senere blev Florian Danho sendt tidligt i bad. Randers-spilleren fik direkte rødt kort for at have givet Kevin Diks en skalle.

Kort inden pausen blev det til en god mulighed til formstærke Orri Óskarsson, inden Thomas Delaney kort før pausen misbrugte en stor chance.

Med det røde kort in mente fortsatte det forventede pres fra FCK i anden halvleg.

Og efter et massivt spilovertag kunne Randers ikke længere stå imod.

Kantspilleren Mohamed Elyounoussi modtog bolden uden for Randers-feltet og hamrede bolden over i det lange målhjørne efter lidt mere end en times spil.

Nordmanden kunne dermed fejre sin 30-års fødselsdag med sit andet sæsonmål i Superligaen.

Hjemmeholdet, der intensivt jagtede et føringsmål, forsøgte sig efterfølgende med en række langskud.

FCK havde således svært ved at skabe de helt store chancer mod et heroisk Randers-mandskab, der blev ved med at forsvare.

Mod slutningen var Óskarsson alligevel lige ved at sparke kuglen i mål fra nært hold.

Men Randers-forsvareren Daniel Høegh kastede sig frem og prikkede bolden væk, akkurat inden FCK-angriberen kunne få træf på den.

Det blev ikke til mere for FCK, der således måtte gå fra banen med blot et enkelt point.

Efter slutfløjtet fejrede Randers-spillerne resultatet, som var det en sejr.