Rasmus Thelander scorer to gange i ny AaB-sejr

AaB - Silkeborg IF, Superliga Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der er ikke scoret på AaB i landets næstbedste fodboldrække, og forsvarsspillerne leverer også offensivt.

Superliganedrykkerne fra AaB har fået en perfekt indledning på livet i landets næstbedste fodboldrække.

Søndag vandt AaB hjemme med 4-0 over Fredericia, og det var nordjydernes tredje sejr i tre kampe. Dermed topper AaB også 1. division med ni point. Det samme antal har Hobro, men AaB's målscore på 8-0 betyder, at aalborgenserne har førstepladsen.

Oliver Ross bragte AaB foran med 1-0 allerede i det 9. minut. Rasmus Thelander gjorde det både til 2-0 og 4-0 efter pausen. Den brasilianske offensivspiller Allan Sousa var manden bag 3-0-målet.

Tidligere søndag vandt Sønderjyske med 4-1 ude over Næstved, som står noteret for lutter nederlag efter tre kampe.