Real Madrid banker bundprop og haler ind på Barcelona

Madrid
FBL-ESP-LIGA-REAL MADRID-ELCHE Foto: Javier Soriano/Ritzau Scanpix

Real Madrid reducerede med en sikker 4-0-sejr over Elche afstanden til Barcelona til otte point.

Real Madrid satte onsdag tre stensikre point ind på kontoen, da holdet hjemme ordnede La Ligas isolerede bundprop, Elche, med 4-0.

Marco Asensio, Luka Modric og to gange Karim Benzema scorede mål i en meget ensidig affære.

Med sejren er afstanden op til rivalen FC Barcelona på otte point inden sæsonen resterende 17 spillerunder. Særligt spændende bliver det i den sammenhæng, når der om godt en måned afvikles El Clasico i ligaen på Camp Nou.

Ballon d'Or-vinder Karim Benzema fremviste før kampen det nyeste medlem af Real Madrids prangende pokalskab, da han løftede trofæet fra klub-VM i Marokko, som Real søndag sikrede sig med 5-3 over saudiarabiske Al-Hilal i finalen.

Og det var netop klub-VM, der var årsagen til, at kampen mod Elche blev afviklet onsdag i stedet for i den forgangne weekend, som det oprindeligt var planlagt.

Elche mødte op med sæsonens første ligasejr - 3-1 over Villarreal - og en forbedret form i bagagen, men der var absolut ingen spænding om resultatet onsdag.

Efter blot otte minutter drev Marco Asensio bolden forbi flere passive Elche-spillere og sparkede den i netmaskerne, og siden var Benzema to gange meget sikker fra straffesparkpletten.

Det gav 3-0 ved pausen, og kampbilledet ændrede sig på ingen måde efter en tur i omklædningsrummet.

Real Madrid dominerede om muligt endnu mere i anden halvleg, og efter 80 minutter sparkede den kroatiske veteran Luka Modric efter et træk på kanten af feltet bolden op i krydset.

Real Madrid havde set over hele opgøret yderligere en håndfuld store muligheder, men det blev ved 4-0.