Real Madrid prygler nedrykker i betydningsløs kamp

Granada
FBL-ESP-LIGA-GRANADA-REAL MADRID Foto: Jorge Guerrero/Ritzau Scanpix

Der var absolut intet på spil for nogen af holdene, da Real Madrids reserver dukkede Granada med 4-0.

I slutningen af en sæson, når mange ting i tabellen er faldet på plads, kommer der kampe uden ret meget på spil. Sådan en kamp var lørdagens La Liga-opgør mellem Granada og Real Madrid.

For ingen af holdene betyder det noget væsentligt, at Real Madrids reserver tog en stensikker sejr på 4-0.

Allerede for en uge siden kunne Real Madrid lade sig krone som spansk mester. Og tidligere lørdag betød Mallorcas sejr over Las Palmas, at Granadas nedrykning var en realitet.

Derfor kom der en stemning af sommerkamp over opgøret, hvor Real Madrids overlegenhed også tog al stemning ud af stadion efter pausen.

Carlo Ancelotti havde skiftet ti spillere i startopstillingen i forhold til midtugens Champions League-semifinale mod Bayern München. Kun Antonio Rüdiger blev ikke sparet.

Alligevel var Real Madrid et niveau over Granada. I en noget tam kamp, især fra hjemmeholdets side, scorede Fran Garcia og unge Arda Güler for mestrene før pausen.

Tidligt i anden halvleg faldt den reelle afgørelse, da Brahim Díaz med en soloaktion gjorde det til 3-0.

Samme Díaz stod også for 4-0-målet, da han afsluttede et gennemspillet angreb mod en voldsomt passiv Granada-defensiv.

Der var chancer til flere mål for især hovedstadsklubben, men nedrykkerne slap for yderligere ydmygelser.