Rønnow hjælper Union Berlin til point mod Bayern München

Berlin
FBL-GER-BUNDESLIGA-UNION BERLIN-BAYERN MUNICH Foto: Tobias Schwarz/Ritzau Scanpix

Målmand Frederik Rønnow leverede en stabil præstation for Union Berlin, der snuppede point mod Bayern München.

Bayern München snublede for anden gang i træk i den tyske Bundesliga, da mesterholdet lørdag spillede 1-1 ude mod Union Berlin.

I sidste spillerunde blev det til samme resultat mod Borussia Mönchengladbach. I den kamp diskede Gladbach-målmanden Yann Sommer op med 19 redninger.

Helt så mange redninger leverede Frederik Rønnow ikke for Union Berlin, men den danske keeper gjorde en god figur og tog sig af det, der var.

Med resultatet har både Bayern München og Union Berlin 11 point efter fem kampe. Borussia Dortmund og Freiburg har et point mere i toppen af rækken.

Union Berlin er nu oppe på 12 bundesligakampe i træk uden nederlag. Seneste nederlag var mod netop Bayern tilbage i marts.

Union Berlin kom foran 1-0 efter 12 minutter på en fremragende helflugter af angriberen Sheraldo Becker.

Dermed kom Becker op på fem mål i fem kampe, og det gør ham lige nu til Bundesligaens topscorer.

Føringen nåede kun at holde i tre minutter. Så havde Joshua Kimmich hamret 1-1-udligningen i nettet bag en forstenet Rønnow, som ikke kunne gøre meget i situationen.

Indskiftede Jamie Leweling fik en stor chance et kvarter før tid, men en stærk arm fra Bayern-keeper Manuel Neuer verfede forsøget til hjørne.

Frederik Rønnow var på plads og fik pareret i overtiden, da Sadio Mané headede mod mål.

Der blev ikke scoret flere mål, og det endte med en pointdeling i Berlin.

Freiburg udnyttede Bayerns pointtab til at stryge helt til tops med en sejr på 3-2 ude over Bayer Leverkusen.

Midtbanespilleren Jens Stage kom ind efter 74 minutter for Werder Bremen, som vandt 2-0 ude over Bochum.

Wolfsburg, som fortsat er uden den skadede angriber Jonas Wind, tabte 2-4 hjemme til FC Köln, som ikke gjorde brug af Kristian Pedersen.