Metal Ligaen: Rungsted Seier Capital - Herning Blue Fox Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Seks gange i træk er topholdet Herning Blue Fox gået fra isen uden tre point i Metal Ligaen.

Det er efterhånden længe siden, at ishockeyklubben Herning Blue Fox har fået fuld gevinst i Metal Ligaen.

Heller ikke tirsdag aften lykkedes det rækkens dukse at få tre point, da de på udebane mødte Rungsted Seier Capital på udebane.

I stedet endte det med et 2-3-nederlag efter overtid.

Rungsted havde fordel af power play, da overtiden gik i gang, og der gik blot 28 sekunder, før Rasmus Anderson plaffede pucken i netmaskerne.

Herning har ikke vundet en kamp i ordinær spilletid siden 2. december. Siden da er det blevet til tre nederlag i ordinær spilletid, et nederlag efter overtid og to sejre efter straffeslag.

Klubben fra det midtjyske fører dog fortsat ligaen og har nu to point ned til Aalborg Pirates, der tirsdag slog Odense Bulldogs med 4-2.

Rungsted var bedst i kampens indledning og slog kapital af overtaget efter 18 minutter, da Morten Jensen udnyttede en assist fra Gustav Green og gjorde det til 1-0.

I anden periode løftede Herning sit niveau betragteligt, men alligevel var det Rungsted, der gjorde det til 2-0 syv minutter inde i perioden. William Back stod bag fuldtræfferen.

Men så begyndte Herning at røre på sig. Inden pausefløjt scorede Phil Marinaccio, og bare et minut inde i den afgørende periode udlignede Morten Poulsen til 2-2.

Derfra var det svært at se, hvem der skulle trække det længste strå.

Begge hold forsøgte at tage teten, men Herning kom tættest på at fuldende sit comeback. Rungsted-målmand David Grubak måtte med fire minutter igen diske op med en stor redning for at holde sit hold inde i kampen.

Den redning blev vital, for i overtiden slog Rasmus Anderson til og sørgede for Rungsted-sejr.

Tidligere på aftenen vandt Esbjerg Energy med 5-4 over Herlev Eagles.