Sadio Mané udgår med skade i Bayern Münchens storsejr

München
Soccer 1. Bundesliga/ FC Bayern Munich - SV Werder Bremen. Foto: Frank Hoermann / Sven Simon/Ritzau Scanpix

Stjerne udgik tidligt, da Bayern bankede Werder Bremen. Ifølge assistent står det "ikke alt for slemt" til.

På hjemmebane udspillede Bayern München på kynisk vis Werder Bremen i Bundesligaen tirsdag aften og vandt 6-1.

Det er dog højst usikkert, om Sadio Mané, en af holdets største stjerner, kommer til at lægge sig i sengen med et smil på læben.

Senegaleseren måtte således udgå med en skade midtvejs i første halvleg - blot 12 dage før VM i Qatar går i gang.

Stjernen, der kom til Bayern før denne sæson, satte sig efter et kvarter i græsset og smilede anstrengt til holdkammeraterne, mens han trykkede sig selv på ydersiden af knæet.

Han er en vital spiller for Senegal, som 21. november åbner VM med en kamp mod Holland.

Bayern-assistenttræner Dino Toppmöller giver dog fans af den senegalesiske stjerne håb forud for VM.

- Han fik et slag på en nerve (i benet, red.), siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Det lader ikke til at være alt for slemt, fortsætter Toppmöller.

Bayern Münchens sejr tirsdag aften sender klubben op på 31 point efter 14 kampe. Det er fire point flere end Freiburg, der på andenpladsen har en kamp i hånden.

Værterne kom buldrende ud af starthullerne. Allerede efter seks minutter var der hul på bylden. Jamal Musiala fik bolden til højre i feltet, lavede en skudfinte og scorede flot.

Werder Bremen slog tilbage, da den tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung udlignede fire minutter senere, men Bayern var ustoppelig.

Godt nok misbrugte Eric Maxim Choupo-Moting et straffespark, men efter 22 minutter kom Bayern igen i front. Serge Gnabry fik bolden i venstre side af feltet og krøllede den op i modsatte hjørne.

Derefter løb Leon Goretzka en perfekt stikning op, rundede keeperen og bragte Bayern på 3-1.

Første halvlegs festfyrværkeri blev fuldendt efter 28 minutter, da Leroy Sané løb dybt og lagde bolden til siden til Gnabry, der scorede i tomt net.

I anden halvleg blev intensiteten sat en kende ned. Leroy Sané var tæt på, da han sendte kuglen på stolpen efter 55 minutter. Få minutter senere kom Jens Stage på banen for Werder Bremen.

Den forhenværende FC København- og AGF-spiller kunne dog intet stille op mod Bayern. Serge Gnabry driblede sig efter 82 minutter forbi to-tre spillere og scorede hattrick, og få minutter senere vadede Mathys Tel uforstyrret frem ad banen og scorede kampens sidste mål.

I en af aftenens øvrige kampe fik Jonas Wind sin første startplads i sæsonen, da Wolfsburg slog Dortmund 2-0. Wind, der mandag blev udtaget til VM, havde et par fine muligheder, men kom ikke på måltavlen.

Oliver Christensen, der også er udtaget til VM, spillede hele kampen i Hertha Berlins mål, da klubben i sidste sekund dybt inde i overtiden tabte 1-2 til Stuttgart.