Sent sejrsmål sender Milan tættere på topholdet Napoli

Verona
FBL-ITA-SERIEA-VERONA-AC MILAN Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Milan vandt for tredje kamp i træk og er tre point efter Napoli, der søndag hentede tiende sejr i træk.

Milan nærmer sig toppen af Serie A, efter at det sent søndag blev til den tredje ligasejr i træk.

På udebane vandt den forsvarende mester - uden skadede Simon Kjær - med 2-1 over bundholdet Verona, der kæmpede godt for sagen.

Milans forløsende sejrsmål faldt ti minutter før tid, da Sandro Tonali scorede i fri position.

Milan havde fået en perfekt start på kampen med føring efter bare ni minutter, da Veronas Miguel Veloso var uheldig at score i eget net.

Verona arbejdede sig dog hurtigt tilbage i opgøret og udlignede ti minutter senere.

Koray Gunter blev noteret for scoringen, men reelt var det Milan-forsvareren Matteo Gabbias afretning, der sørgede for målet.

Men Milan stod altså alligevel som vinder til sidst og er dermed på 23 point for 10 kampe som ligaens nummer tre.

Atalanta har på andenpladsen 24 point, mens Napoli fører an med 26. Tidligere søndag tog Napoli således sin tiende sejr i træk, hvis man medregner de fire i Champions League-gruppespillet.

Det holdt dog lidt hårdere end forventet mod bundholdet Bologna, der bed godt fra sig i Syditalien.

Bologna var foran 1-0 og udlignede senere til 2-2, inden Napolis nigerianske angriber, Victor Osimhen, scorede sejrsmålet midtvejs i anden halvleg.

I søndagens første kamp hentede Inter sin anden ligasejr i træk med 2-0 hjemme over Salernitana.

Inter, der tabte fire af sæsonens første otte ligakampe, ligger stadig et stykke fra den absolutte top med sine 18 point på syvendepladsen. Derefter kommer Juventus med 16 point.