Sevilla får lussing i Madrid forud for FCK-møde

Madrid
FBL-ESP-LIGA-REAL MADRID-SEVILLA Foto: Javier Soriano/Ritzau Scanpix

Sevilla varmede op til tirsdagens opgør mod FC København i Champions League med 1-3-nederlag til Real Madrid.

Sevilla fik ikke den bedste optakt til tirsdagens vigtige møde med FC København i Champions League.

Lørdag indkasserede holdet fra Andalusien et 1-3-nederlag på udebane mod Real Madrid, der scorede to gange i slutfasen.

Real Madrid topper den bedste spanske fodboldrække med 31 point efter 11 spillerunder. Sevilla har 10 point i den nederste halvdel af tabellen.

Hjemmeholdet var uden angriberen Karim Benzema, der tidligere på ugen blev kåret til verdens bedste fodboldspiller, da han vandt den såkaldte Ballon d'Or-uddeling.

I Benzemas skadesfravær tog andre holdkammerater over, og efter fem minutter bragte Luka Modric Real Madrid i front med 1-0 efter en frispilning fra Vinicius Junior.

Værterne dominerede første halvleg og havde flere gode muligheder for at øge føringen.

Efter pausen begynde Sevilla for alvor at true Real Madrid-målet, og ti minutter inde i anden halvleg kom udligningen til 1-1.

Gonzalo Montiel fik sendt en skarp aflevering til Erik Lamela, der med ydersiden fik vippet bolden forbi Thibaut Courtois i hjemmeholdets mål.

I 25 minutter så det ud til, at Sevilla skulle rejse fra den spanske hovedstad med et stærkt resultat ovenpå en skidt sæsonstart for det sydspanske hold. Sådan skulle det dog ikke gå.

Real Madrid havde nemlig gemt et par scoringer til slutfasen, og med ti minutter tilbage satte Lucas Vázquez sidste fod på et velspillet angreb og gjorde det til 2-1.

Kort efter tordnede hjemmeholdets Federico Valverde bolden op i målhjørnet til 3-1 på et langskud.

Kasper Dolberg så hele kampen fra bænken for Sevilla, mens Thomas Delaney fik et kvarter som indskifter.

På tirsdag tager Sevilla imod FC København i Europas største klubturnering.

FCK og Sevilla kæmper om at tredjepladsen bag Manchester City og Borussia Dortmund i Champions Leagues gruppespil. Tredjepladsen fortsætter i Europa League efter nytår, mens nummer fire er færdig.