Skarpe Brøndby vinder lokalopgør over Hvidovre

Hvidovre
Superliga: Hvidovre IF - Brøndby IF Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby vandt sikkert over Hvidovre med cifrene 3-0 i søndagens lokalopgør.

Foran et propfyldt stadion i Hvidovre sikrede Brøndby sig alle tre point i søndagens lokalopgør, da det blev til en 3-0-sejr i Superligaen.

Brøndby tog med det samme favoritværdigheden på sig og fik hurtigt kontrol over kampen med den rolige boldomgang, hvilket tvang Hvidovre-spillerne ud at løbe.

Per Frandsens mandskab ville gerne op og presse Brøndby, men det efterlod en masse plads bagtil, som allerede blev straffet efter ti minutter.

Her viste wingbacken Marko Divkovic, at næsen foran mål ikke fejlede noget, da kroaten scorede til 1-0.

Kort inde i anden halvleg headede Mathias Kvistgaarden Brøndby på 2-0, inden indskifteren Yuito Suzuki lukkede og slukkede fire minutter før tid med et elegant chip.

Med sejren rykker Brøndby op på andenpladsen i Superligaen med 21 point efter ti kampe, mens Hvidovre fortsat er at finde i bunden med tre point.

Brøndby kom ud og tog initiativet fra kampens begyndelse med Hvidovre-spillerne løbende efter sig over det meste af banen.

Hjemmeholdets jagt efter Brøndby-spillere efterlod store rum, og det blev straffet efter ti minutter, da wingbacken Marko Divkovic bragede til bolden første gang og via undersiden af overliggeren sendte gæsterne i front.

Hvidovre kom bedre med efter scoringen. Efter 19 minutter kom den tidligere Brøndby-spiller Christian Jacobsen til en stor mulighed, men afslutningen røg i sidenettet.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, før de mange fremmødte Brøndby-fans igen kunne juble, da Mathias Kvistgaarden kom højest på et hjørnespark og headede sit tredje superligamål i nettet.

Med få minutter tilbage af opgøret gjorde Yuito Suzuki med et elegant chip det til kampens slutresultat 3-0.