Skov Olsen scorer efter 30 sekunder i belgisk topbrag

FBL-BEL-PROLEAGUE-BRUGGE-STVV Foto: Bruno Fahy/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen bragte Club Brugge i front, da mesterholdet spillede 2-2 ude mod Royale Union.

Landsholdsangriberen Andreas Skov Olsen scorede lørdag et af karrierens hurtigste mål.

Den 22-årige dansker skulle blot bruge 30 sekunder på at bringe de regerende belgiske mestre fra Club Brugge i front ude mod Royale Union Saint-Gilloise i en kamp, der endte 2-2.

Skov Olsen har nu scoret seks gange i 14 kampe i den belgiske liga.

Mødet mellem rækkens nummer tre og fire begyndte for alvor at tippe Brugges vej godt ti minutter senere.

Her øgede Hans Vanaken til 2-0 for Brugge på et straffespark begået af hjemmeholdets Simon Adingra.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller blev tilmed udvist, så hjemmeholdet måtte spille kampen til ende med ti mand. Det skulle dog ikke afholde Royale Union fra at kæmpe sig tilbage.

Værterne fik reduceret til 1-2 efter en halv times ved Christian Burgess, og ti minutter før slutfløjt fik Bart Nieuwkoop udlignet til 2-2.

Mens Andreas Skov Olsen blev udskiftet efter 65 minutter, så havde Brugge landsmanden Casper Nielsen med på midtbanen gennem hele kampen.

Den 28-årige dansker skiftede denne sommer til Brugge fra netop Royale Union, der i sidste sæson længe lå til at hente det belgiske mesterskab efter oprykning fra den næstbedste række.

Brugge har 29 point ligaens tredjeplads - det samme har Royale Union på fjerdepladsen. Genk topper tabellen med 34 point foran Royal Antwerp med 33 point på andenpladsen.