Sønderjyskes ismestre åbner med nederlag til Herning

Metalligaen: Sønderjyske - Esbjerg Energy Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

De forsvarende mestre fra Sønderjyske åbnede sæsonen med et nederlag til Herning Blue Fox i Metal Ligaen.

Der skal spilles 48 kampe i grundspillet i den bedste danske ishockeyrække, og allerede i premieren var der masser af mål og såmænd også en lille overraskelse.

For det blev nemlig Herning Blue Fox, der vandt ude over de forsvarende mestre fra Sønderjyske i premieren i Metal Ligaen.

Den ordinære kamp endte 3-3, og så skulle kampen afgøres i overtid. Her blev Hernings Emil Kristensen den store helt med sit andet mål i kampen og altså også det afgørende mål til slut.

Sønderjyske havde tabt sine seneste testkampe i optakten til denne sæson, og hjemmeholdet fik en skidt start på opgøret.

I første periode kom Herning foran 2-0 på mål af Brett Thompson og Simon Lafrance. Det andet mål kom efter power play.

Men Sønderjyske skabte balance i regnskabet på fem minutter i starten af anden periode med mål fra David Madsen og Søren Dietz-Larsen.

Hjemmeholdet kom også foran med 3-2 på et mål af Oscar Drugge efter power play. Det lignede det helt store comeback.

Men Herning ville det anderledes, og Emil Kristensen stod også for målet til 3-3 efter power play foran de 1864 tilskuere.