Sprudlende nigerianer tryner Real Madrid på Bernabeu

Madrid
FBL-ESP-LIGA-REAL MADRID-VILLARREAL Foto: Pierre-Philippe Marcou/Ritzau Scanpix

Samuel Chukwueze scorede to mål og skabte det tredje, da Villarreal slog Real Madrid 3-2 på udebane.

Nigerianske Samuel Chukwueze var den mest lysende stjerne, da Villarreal lørdag aften slog Real Madrid 3-2 på udebane.

Kantspilleren scorede to gange og skabte det tredje mål i en yderst underholdende affære, som Real Madrid førte både 1-0 og 2-1.

Resultatet betyder, at Barcelona vil være hele 15 point foran sin største rival, hvis holdet mandag vinder sin hjemmekamp mod Girona.

Villarreal, der kæmper for de sekundære europæiske pladser i subtoppen af La Liga, matchede fint Real Madrid i begge halvlege.

Men efter et kvarter tog hjemmeholdet fortjent føringen efter en god start.

Marco Asensio førte an i en kontra, der var lige ved at løbe ud i sandet, inden Vinicius Junior prikkede bolden tilbage til Asensio, hvis tværaflevering ramte uheldige Pau Torres og sprang i nettet.

Villarreal kæmpede sig dog ind i opgøret, og efter 39 minutter sparkede Chukwueze balance i regnskabet, efter at han havde tørret forsvarsspilleren Nacho Fernandez totalt.

Kort inde i anden halvleg driblede den livlige brasilianer Vinicius Junior sig forbi fire Villarreal-spillere og sendte med indersiden Real tilbage i førersædet.

Den stilling holdt til 20 minutter før tid, hvor Jose Luis Morales i to omgange fik sparket Villarreal på 2-2 efter Chukwuezes flotte forarbejde. Dommeren annullerede i første omgang scoringen, men med hjælp fra VAR blev beslutningen lavet om.

Overraskelsen lurede, og ti minutter efter udligningen slog Chukwueze til fra kanten af feltet, da han satte et par passive Real-spillere og drejede bolden ind bag Thibaut Courtois.

I en hektisk slutfase blev Real Madrid tildelt et straffespark, men igen rettede VAR kendelsen, og hjemmeholdet gik tomhændet fra banen.