Tamme Vejle snubler på ny i jagten på oprykning

Hjørring
Superliga, Playoff: Viborg FF - Vejle Boldklub Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Vejle smed mandag point for anden kamp i streg i 1. division, da førerholdet spillede 0-0 mod Vendsyssel.

Vejle Boldklub har cruiset mod oprykning til Superligaen hele sæsonen, men nu ser det ud til, at der er kommet malurt i bægeret.

Førerholdet i 1. division spillede således 0-0 mod Vendsyssel, der ligger i bunden af oprykningsspillet, på udebane mandag.

Begge mandskaber var tamme i offensiven, og derfor var det ikke overraskende, at kampen endte uden mål.

Venstrebacken Miiko Albornoz, der har lavet 11 assists i sæsonen i NordicBet Ligaen, sad på bænken for Vejle, efter at han har været ramt af en skade.

Fraværet af chileneren kunne mærkes hos udeholdet, der uden held ofte forsøgte at skabe chancer på kanterne.

Pointtabet var Vejles andet i streg, efter at vejlenserne i sidste weekend tabte 1-2 til Sønderjyske.

Vejle har fire point ned til Hvidovre IF på andenpladsen. De to øverste placeringer i tabellen sikrer oprykning til Superligaen.

De helt store chancer lod vente på sig i første halvleg, hvor førerholdet kæmpede med at finde takten.

Vendsyssel spillede bedst og havde overtaget i spillet, der ofte foregik midt på banen.

Trods vaklende spil havde Vejle en stor dobbeltchance efter en halv time. Angriberen German Onugkha fik først sit skud pareret fra en spids vinkel, inden midtbanespilleren Mouhamadou Drammeh kanonerede bolden over mål.

En barsk vind, der ofte gjorde bolden uforudsigelig i luften, ødelagde rytmen i spillet efter pausen, hvor Vendsyssel igen havde bolden mest.

Hjemmeholdet formåede dog aldrig at sende et skud inden for målrammen i anden halvleg, mens Vejle-offensiven fortsat var uskarp, når det gjaldt.

Senere mandag sled Sønderjyske sig til en snæver 1-0-sejr mod Næstved på hjemmebane. Midtbanespilleren Lukas Björklund blev matchvinder med et mål kort efter pausen. Med sejren har sønderjyderne på tredjepladsen seks point op til Hvidovre.