Topholdet Viborg vågner i pausen og tager point fra AGF

Viborg
Superliga Viborg FF - AGF Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Topholdet Viborg var bagud ved pausen, men vågnede op i anden halvleg, da holdet hjemme spillede 1-1 med AGF.

Topholdet Viborg sikrede sig et enkelt point, da holdet hjemme var bagud ved pausen og spillede 1-1 med AGF på Energi Viborg Arena søndag.

AGF var fortjent foran 1-0 efter en tæt første halvleg, men Viborg overtog kampen efter pausen og overlod ikke meget til gæsterne.

Trods det ene point ligger Viborg fortsat sikkert på andenpladsen med 29 point. AGF rykker op på femtepladsen med 22 point, men holdet risikerer at blive overhalet af hele tre hold inden rundens afslutning.

AGF havde muligheden for at komme tidligt foran, da angriberen Sigurd Haugen fra kanten af det lille felt skød lige på målmanden efter to minutter.

Herfra var der i lange perioder kamp om overtaget på midtbanen, og spillet koncentrerede sig på banens midterste tredjedel.

Publikum løb med opmærksomheden, da minuttallet symbolsk ramte 22. "Boykot", lød det højlydt fra AGF-fansene på udebaneafsnittet. Hjemmeholdets fans svarede med ordet "Qatar" og henviste til VM i Qatar, der starter senere på måneden.

Det koordinerede tilråb lød flere gange mellem de to fangrupperinger og endte med en klapsalve fra hele stadion.

Patrick Mortensen scorede for tredje kamp i streg, da angriberen afsluttede et veludført AGF-opspil og via stolpen i det 41. minut bragte gæsterne foran til pausestillingen 1-0.

Nicolas Bürgy missede chancen for at udligne, da Viborg fra anden halvlegs start overtog kampen, da forsvarsspilleren fri foran mål sparkede kuglen lige forbi stolpen.

Hjemmeholdet lykkedes endelig med at udligne til 1-1, da angriberen Jay-Roy Grot med hovedet stangede bolden i mål godt ti minutter før tid.

Viborg satte tungt pres på AGF mod kampens slutning, men gæsterne kæmpede lige så hårdt for at holde bolden ude af målet, og kampen endte 1-1.