Udinese sænker Inter med femte sejr i træk og er ny duks

Udine
Italy Soccer Serie A Foto: Andrea Bressanutti/Ritzau Scanpix

Det lignede længe en pointdeling mellem Udinese og Inter, men to sene mål skaffede sejr til Udinese.

Udinese er slet ikke til at stoppe for tiden i den italienske Serie A. Søndag vandt holdet hjemme i Udine med 3-1 over selveste Inter.

Det var Udineses femte ligasejr i træk, og dermed stryger holdet i hvert fald midlertidigt til tops i rækken med 16 point for 7 kampe. Senere søndag har Napoli, Atalanta og Milan chancen for at komme op på 17 point.

Inter kunne med en sejr også have bragt sig i spidsen for ligaen, men sådan gik det ikke. Længe lignede det en pointdeling, men syv minutter før tid scorede den slovenske midtbanespiller Jaka Bijol til 2-1.

Dybt inde i tillægstiden blev det også til 3-1, da Tolgay Arslan headede bolden i mål via undersiden af overliggeren.

Inter var ellers kommet foran allerede efter fire minutter ved Nicolò Barella, men der kom balance i stillingen, da Inters slovakiske forsvarsspiller, Milan Skriniar, midtvejs i første halvleg blev noteret for et selvmål.