Udvisning til keeper koster topholdet Vejle dyrt i Hobro

Hobro
Europa Conference League - Qualifying - Play off First Leg - West Ham United v Viborg FF Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix

Nathan Trott så rødt efter bare 18 minutter, og Hobro fik maksimalt udbytte af overtallet mod Vejle.

Blot 18 minutter på banen nåede Vejle-keeper Nathan Trott i fredagens udekamp mod Hobro. Så blev han præsenteret for det røde kort, og det udnyttede det undertippede hjemmehold.

Hobro spillede klogt i overtallet og tog sæsonens blot tredje sejr i 1. division. Den lød på 3-0.

Trott kom for sent, da han kom busende ud af feltet i håbet om at nå bolden før Hobros Laurs Skjellerup. Trott fratog nordjyderne en oplagt målchance og måtte vandre i bad.

Lucas Hägg Johansson tog over i målet, men han kunne ikke forhindre samme Skjellerup i at heade hjemmeholdet i front fem minutter efter.

Vejle holdt sig inde i kampen trods undertallet helt frem til et kvarter før tid, hvor håbet om point blev slukket for topholdet.

Brajanac kom alene igennem Vejles forsvar, og uselvisk lagde han bolden til siden til Don Deedson Louicius, som var fulgt med og kunne trille 2-0-målet i nettet.

Ti minutter før tid hamrede Victor Bak sidste søm i Vejle-kisten med et fladt spark til 3-0.

Nederlaget kommer dog ikke til at koste Vejle duksepladsen i tabellen i denne spillerunde.

Kun Hvidovre, som var et point efter Vejle, kunne overhale vejlenserne i tabellen. Det forpurrede Næstved dog godt og grundigt fredag aften.

Hvidovre havde fordel af hjemmebane, men Næstved spillede en af sæsonens bedste kampe og slog Hvidovre med hele 4-0 efter 1-0 ved pausen.

Sejren betyder, at Næstved nu kun er ét point efter Hvidovre og to efter Vejle i den tætte topstrid i 1. division.