Uhre misser MLS-titel efter sent redningsmål fra Bale

Los Angeles
Philadelphia Union v Los Angeles Football Club: - 2022 MLS Cup Final Foto: Kevork Djansezian/Ritzau Scanpix

Mikael Uhre missede sammen med Philadelphia Union mesterskabet i USA efter nederlag til Los Angeles FC.

Den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre tabte MLS-finalen sammen med Philadelphia Union.

I finalen vandt Los Angeles FC, der råder over stjernenavnene Gareth Bale og Giorgio Chiellini, over Philadelphia Union.

Mens Bale kom ind og fik en nøglerolle med en meget vigtig scoring, sad Chiellini på bænken i hele finalen.

Sejren til Los Angeles FC kom efter straffesparkskonkurrence, da det stod 3-3 efter den forlængede spilletid.

Inden da var der spillet en dramatisk og underholdende MLS-finale.

Efter 27 minutter kom Los Angeles FC foran 1-0 på et mål af Kellyn Acosta, der scorede på et frispark, som blev rettet på vejen mod mål.

Uhre havde flere muligheder for at få scoret for Philadelphia Union, men danskeren kom ikke på måltavlen.

Det gjorde i stedet Uhres holdkammerat Dániel Gazdag efter en times spil, og så stod det 1-1 i den tætte finale.

Uhre blev skiftet ud efter 71 minutter, og ind kom angriberen Cory Burke.

Efter 83 minutter scorede Los Angeles FC til 2-1 ved Jesus Murillo, men den stilling holdt ikke længe.

Philadelphia Union-spilleren Jack Elliott headede udligningen til 2-2 i nettet, og så skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Her kom Bale på banen efter 97 minutter, og waliseren kunne ti minutter senere se sin holdkammerat og målmand Maxime Crepeau blive udvist for en nødbremse på Cory Burke.

Der var lagt en del tillægstid til den forlængede spilletid, og her nåede begge mandskaber at score en gang hver.

Jack Elliott blev dobbelt målscorer, da han skovlede bolden ind over stregen fire minutter inde i tillægstiden.

Fire minutter senere - i minut 128 - headede Bale 3-3-målet i nettet til stor jubel for størstedelen af publikum i Los Angeles.

I straffesparkskonkurrencen brændte Philadelphia Union på sine tre første spark. Los Angeles FC-spillerne var mere effektive med tre mål på de første fire forsøg, og så var det afgjort.

Dermed blev det ikke til en titel for Uhre. Siden skiftet fra Brøndby har Mikael Uhre spillet 29 kampe for Philadelphia Union.

Det er blevet til 13 mål for danskeren i den nordamerikanske klub, som var i sin første MLS-finale. Det var Los Angeles FC i øvrigt også.